سوالاتی که شرکتکنندگان در رویداد بیشتر از ما پرسیدهاند:
اگر سؤالی دارید که در پرسشها به آن پاسخ داده نشده است، میتوانید آن را از طریق بخش تماس با ما یا ایمیل info@hamievents.ir با ما در میان بگذارید:
کلیه اقشار جامعه که فعالیت اقصادی مبتنی بر دانش و فن داشته یا دارند، به ویژه فعالین صنعتی، کشاورزی، واحدهای تولیدی، اعضای هیئتعلمی، دانشجویان، تیمهای استارتاپی، واحدهای فناور و خلاق، شرکتهای دانشبنیان و بهطورکلی هر تیم کسبوکاری که طرح ارائه شده آنها از مرحله تحقیقات اولیه و فاز پژوهش عبور کرده و از ایده خام به محصول رسیده است، میتوانند در رویداد حامی شرکت کنند. برای شرکت در رویداد حامی الزامی ندارد که حتماً تیم نوپا باشد، شرکتهای باسابقه هم در صورت ارائه محصول دانشبنیان (نیازی به الزام مجوز دانشبنیانی نیست) هم امکان ثبتنام و شرکت در رویداد را خواهند داشت.
بالای هشتاد درصد از ظرفیت هر رویداد حامی مربوط به مکان برگزاری رویداد است. برای مثال اگر ظرفیت داوری شرکتها در رویداد حامی دانشگاه خوارزمی ۲۵ تیم شامل استارتاپ و شرکت است، ۲۰ عدد از این گروهها از بین تیمهایی انتخاب میشوند که توسط دانشگاه و معاونت پژوهشی دانشگاه معرفی شوند و یا یکی از اعضای اصلی تیم دانشجو، استاد و یا فارغالتحصیل دانشگاه خوارزمی باشد. برای ۵ تیم باقیمانده الزامی مبنی بر ارتباط با دانشگاه خوارزمی وجود نخواهد داشت.
با توجه با ماهیت رویداد که حمایتگری است، هیچ ردهبندی در انتهای این رویداد انجام نخواهد شد و نتایج داوری به حامیان رویداد ارائه میشود. نتیجه رویداد حمایت از تیمهایی است که در این رویداد شرکت نمودهاند و بهطور قطع همه تیمها شامل حمایت منتورینگ و مشاوره عمومی خواهند شد. هر یک از حامیان رویداد و همچنین حامیان تیمها که تعداد آنها کم هم نیست، با توجه به سیاستهای خودشان از بین تیمهای شرکتکننده از چندین تیم حمایت میکنند.
حمایتهای ارائه شده در هفت دستهبندی تسهیل در دریافت مجوز، حمایتهای زیرساختی، حمایتهای منجر به استقرار فیزیکی، حمایتهای مالی و شتابدهی، مشاورههای مدیریتی و برندینگ، تسهیل در فرآیندهای زنجیرهی ارزش کسبوکار، مشاوره و آموزش فروش داخلی و بازرگانی بینالمللی است.
البته هر یک از این دستهبندیها شامل موارد مختلفی میشود. برای مثال در بخش تسهیل در فرآیندهای گوناگون کسبوکار، میتوان به بهینهسازی زنجیره ارزش، آموزش نیروی انسانی و کمک به جذب نیروی انسانی متخصص اشاره کرد. حمایتهای زیرساختی که یکی از مهمترین حمایتهای ارائه شده در این رویداد است، شامل فضای اداری، امکانات ارتباطی، رایانه، اینترنت، لوازم اداری و فضای کار اشتراکی برای چند گروه است. در زیرساختار حمایت مالی هم سازوکارهایی ازجمله تجمیع و تمرکز منابع خرد و جمعسپاری مالی، ارائه وامهای کمبهره و معرفی به صندوقهای کارآفرینی و شرکتهای سرمایهگذار خطرپذیر دیده شده است.
اطلاعات اولیه تیمهای فناور، صاحبان طرحهای خلاق و نوآورانه و مدیران شرکتها پس از ثبتنام و تکمیل فرمهای لازم در سامانه به کارشناسان و داوران اولیه ارسال میشود. پس از بررسیهای اولیه، تیمهای منتخب به جلسه ارائه حضوری دعوت میشوند. در جلسه حضوری که با حضور داورانی از حوزههای مربوطه و نمایندگان مجموعههای حامی برگزار میشود، فرصت ۱۰ دقیقهای به هر تیم داده میشود تا به دفاع از طرح خود پرداخته و برنامه کاری خود را برای آینده محصول ارائه نمایند. در ادامه این جلسه داوران زمانی به سؤال و جواب اختصاص خواهند داد. داوران علاوه بر اینکه مهارت و تخصص افراد تیم را مورد بررسی قرار میدهند، در سؤالاتشان به موضوعاتی نظیر بازار و سطح فناوری نیز توجه کرده و پرسشهایی از نماینده تیم مطرح میکنند.
تیم کاری، سطح فناوری، میزان اشتغال ایجاد شده، پتانسیل بازار آینده و از همه مهمتر تأثیری که فعالیت انجامشده در محرومیتزدایی دارد عواملی هستند که در داوری مورد ارزیابی قرار میگیرند. البته در هر یک از سرفصلها به موارد جزئیتری هم توجه میشود. برای مثال در هنگام ارزیابی تیم کاری، تخصص افراد، هماهنگی آنها، تمرکز آنها بر روی طرح، مهارتهای ارزشآفرینی افراد، مهارتهای مدیریتی و تجاری و … از نظر کارشناسان تخصصی و داوران بررسی میشود. بهطورکلی تیمهای حاضر باید بتوانند نظر کارشناسان با تجربه در حوزههای تجاری و سرمایهگذاری را جلب نمایند. ازآنجاییکه بخشی از این داوران بهصورت مستقیم نمایندگان نهادهای سرمایهگذار و یا حامی طرح هستند، در صورت ترسیم آینده مطلوب و با حاشیه سود جذاب، قطعاً از طرحها حمایت خواهد شد.
برگزارکنندگان رویداد حامی آمادگی دارند تا با کلیه سازمانها، شرکتها، مؤسسات و مجموعههای دولتی و خصوصی در جهت اهداف تعیینشده برای حمایت از کسبوکارهای دانشبنیان و در راستای حمایت از کسبوکارهای نوپا، تیمهای استارتآپی و شرکتهای خلاق و دانشبنیان همکاری نماید. این مجموعهها میتوانند پیشنهاد خود مبنی بر همکاری با برگزارکنندگان رویداد را از طریق ایمیل info@hamievants.ir یا تلفن ۰۹۹۹۹۱۹۰۳۱۵ به برگزارکنندگان اعلام نمایند. از بین افراد حقیقی هم اساتید دانشگاهها، فعالین با سابقه حوزه کسبوکار، مشاورین، منتورها، اشخاص آشنا با کوچینگ کسبوکار، فعالین صنفی و بهطورکلی علاقهمندانی که کمک به کسبوکارها به ویژه کسبوکار در مناطق کمبرخوردار را مسئولیت اجتماعی خود میدانند هم میتوانند در بین اساتید، داوران و مشاوران ما باشند. از این افراد خواهشمندیم آمادگی خود جهت همکاری با ما را از طریق ایمیل و تلفن فوق اعلام نمایند.